300 bin kürdan kullanarak Kabenin minyatürünü

300 bin kürdan kullanarak Kabenin minyatürünü yaptılar -Orhangazi Anadolu İHL öğretmen ve öğrencilerinin 300 bin kürdan kullanarak yaptıkları minyatür, Bilim Şenliğinde büyük ilgi gördü


BURSA (A.A) - Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) öğretmen ve öğrencilerinin 300 bin kürdan kullanarak yaptıkları Kabe minyatürü, Bilim Şenliğinde büyük ilgi gördü.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Şahin ve okul müdürlerinin katıldığı Bilim Şenliği, ilçenin Kapalı Pazaryerinde düzenlendi.
     Gedelek İlköğretim Okulu folklor ekibinin gösterisi ile başlayan şenliğin açılışında konuşan Şahin, Öğrencilerin bilime dayalı yaptıkları icatlar bizim gurur kaynağımızdır dedi.
     Şahin, icatlarıyla il çapında dereceye girerek ikinci olan Gedelek Orhan Öcalgiray İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyelerini verdi.
     Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin dönem başından bu yana hazırladıkları Kabe minyatürü Bilim Şenliğinin en fazla dikkati çeken projesi oldu.
     İHL öğrencileri, 300 bin kürdan ile yaptıkları Kabe minyatürüne ayrıca ses düzeneği ve led ışıklar da ekleyerek, farklı bir görüntü elde etti.
     Işık sistemi dışında ezan sesinin de yer aldığı proje, büyük ilgi görüyor.
    
     Muhabir : Orhangazi / Zafer Akpınar
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 300 bin kürdan kullanarak Kabenin minyatürünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER