34. Cadde 3 ay sonra hizmete girecek

34. Cadde 3 ay sonra hizmete girecek


MERSİN (A.A) - Yeni yapılmakta olan 25 bin kişilik stadyumu şehir merkezine bağlayacak 34. Caddenin 3 ay sonra hizmete açılacağı bildirildi.
     Caddedeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 34. Caddenin Akdeniz Oyunları sırasında en çok kullanılacak caddelerden birisi olacağını söyledi.
     5 kilometre uzunluğundaki bu caddenin altyapısını hazırladıklarını, orta refüj çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özcan, Şu anda kentin muhtelif yerlerinden söktüğümüz palmiyelerin dikimine başladık. 3 ay içinde bu caddenin orta refüjünü çiçeklendireceğiz, yolunu asfaltlayacağız ve ışıklandırmasını tamamlayarak hizmete sunacağız. Yolun hemen sol tarafında kalan bölgede ise 3.500 kişilik yurt inşaatı devam etmekte ve gelen sporcular burada kalacaklardır dedi.
     Caddenin otobanda kavşağa bağlayacaklarını dile getiren Özcan, bu konuda Karayolları ile ortak bir çalışma içinde olduklarını ve 3 ay içerisinde kavşak bağlantısının, 5 kilometrelik 34. Cadde ve stadyum yla aynı anda tamamlanmış olacağını kaydetti.
     Mersin merkeze otobandan bir giriş daha kazandırdıklarını ifade eden Özcan, 34. Cadde bundan böyle Kuyuluk, Gözne ve Serbest Bölge girişlerinden sonra, otobandan merkeze 4. giriş yolu olarak kullanılacak ve büyük bir önem taşıyacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu yolu da Mersine kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 34. Cadde 3 ay sonra hizmete girecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER