37nci Turizm Haftası

37nci Turizm Haftası -Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan: -"Turizm, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleri ile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer almaktadır"


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, turizmin, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirlerle ülkelerin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer aldığını bildirdi.
     Gökhan, "37nci Turizm Haftası" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, turizmin, ülkeler için vazgeçilemez bir unsur olduğunu belirtti.
     Turizm konusunda Türkiyenin de önemli değerlere sahip olduğunu ifade eden Gökhan, şunları kaydetti:
     Turizm, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleri ile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer almaktadır. Kentimiz, coğrafi konumu, doğası ve özellikle tarih ve deniziyle turizmin bütün potansiyellerini içinde barındıran bir konumda bulunmaktadır. Kentimizin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılması, her bireyin olduğunu gibi yerel yönetimlerin de görevi olmalıdır. Belediye olarak toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla kültürel mirasımıza sahip çıkarak her türlü çalışmaya destek veriyoruz."
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 37nci Turizm Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER