Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni

Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni -Hazırlanan projeler sonucunda Yenice Akçakoyun Yatılı Bölge Ortaokulu ile Çan Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Seyyahları Ekibi birinci oldu


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni" yapıldı.
     Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezindeki ödül törenine, Vali Güngör Azim Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Belediye Başkan Vekili Belgin Akpınar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Tuna, törende yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan tüm okulları tebrik ederek, kaliteyi artırma yarışının devam edeceğini, ayrıca tüm kurumların bu tür çalışmalar yapmasını arzuladıklarını söyledi.
     Karataş da okullarda yapılan her faaliyetin kaliteye yönelik olmasının önemine işaret ederek, toplam kalite yönetimi ödüllerini vermede objektif kriterlerin baz alındığını bildirdi.
     Daha sonra, kurum ve ekip kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Kurum kategorisinde Yenice Akçakoyun Yatılı Bölge Ortaokulu, ekip kategorisinde ise Çan Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Seyyahları Ekibi, birincilikleri kazandı.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Toplam Kalite Yönetimi Ödül Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER