4. Ulusal Pazarlama İletişimi Kongresi

4. Ulusal Pazarlama İletişimi Kongresi


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesinin katkısıyla Güney Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 4. Ulusal Pazarlama İletişimi Kongresi başladı.
     Adana HiltonSA Otelinde gerçekleştirilen programın ilk bölümlünde Hürriyet Gazetesi Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldızın moderatörlüğünde "Yerel Yönetimler ve Şehir Dinamikleri" konusu tartışıldı.
     Panelde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, değişen dünya düzeninde yerel yönetimlere büyük iş düştüğünü belirterek, artık ülkelerin değil şehirlerin büyüdüğüne dikkati çekti. Kentte yaptıkları çalışmaları anlatan Güzelbey, madde bağımlısı çocuklar için kurdukları rehabilitasyon merkezi hakkında bilgi verdi.
     Kültürün esas zemin olduğunu, bu yüzden kültüre yatırım yapmaya başladıklarını anlatan Güzelbey, daha önce lahmacun ve baklava ile tanınan kentin artık sanayisi ve kültür turizmiyle de ön plana çıktığını söyledi.
     Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise İstanbulun artık hedef belirleyemeyecek kadar büyüdüğünü, İstanbuldan sonra Türkiyenin geleceğinin planlanacağı yerin Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesi olduğunu belirtti.
     Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan da kentin dağ ile deniz arasına sıkıştığını, bu yüzden en büyük sorunlarının yağışlar nedeniyle yaşanan su baskınları olduğunu belirterek öncelikle bu noktada çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
     Tarım, ticaret ve turizm olarak çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ertan, "Mersine çok yönlü bir sistem getirmeye çalışıyoruz" dedi.
     Programın sonunda Asım Güzelbey, Zihni Aldırmaz, Erol Ertan ile Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ve Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcüye plaket verildi.
     Reklamcılığın diğer sektörlere kazandırdıklarının tartışıldığı, sektörlerin sorunlarının ele alındığı kongre 2 gün sürecek.
    
     Muhabir: Handan Silkin- Abdulselam Durdak
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 4. Ulusal Pazarlama İletişimi Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER