49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali -Festivale katılacak sanatçılar ve jüri üyeleri Antalyaya gelmeye başladı


ANTALYA (A.A) - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline katılacak sanatçılar ve jüri üyeleri, Antalyaya gelmeye başladı.
     Bugün başlayacak Altın Portakal Film Festivaline katılacak sanatçılar ve jüri üyelerini, havalimanında festival yetkilileri karşıladı.
     Sanatçılar arasında festivalin açılış gecesinde Sanatta Sosyal Sorumluluk ödülü verilecek Türkan Şoray, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Hülya Avşar ile Selda Alkor ve Nuri Alço gibi ünlü isimler bulunuyor.
     Türkan Şoray, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin Türk sinemasına yıllardır destek olduğunu söyledi.
     Festivalin Antalya halkının yıllarca desteğini aldığını belirten Şoray, Festivalin açılışında bulunmak benim için onur verici. Festivalde çok güzel filmler yarışacak. Yeni projeler halka ulaşacak. Burada olduğum için mutluyum dedi.
     Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Hülya Avşar ise festivalde her şeyin güzel olacağını düşündüğünü belirterek, ödüller vereceklerini, festival kapsamında inanılmaz organizasyonlar yer alacağını kaydetti.
     Avşar, bir gazetecinin jüri başkanı olması nedeniyle yaşanan tartışmaların sürüp sürmeyeceğiyle ilgili soruyu, Yok canım. Siz orada mı kaldınız- şeklinde yanıtladı.
     Elinde raketiyle havalimanından çıkan Avşar, fırsat buldukça stres atmak, kendisini rahatlatmak için tenis oynayacağını söyledi.
     Sanatçılar, daha sonra yetkililer eşliğinde kalacakları otellere gitti.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER