49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali -Festival kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle Atatürk anıtına çelenk sunuldu


ANTALYA (A.A) - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.
     Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile Yusuf Sezgin, Süleyman Turan, Güray Kip, Suna Yıldızoğlu, Nuri Alço, Ahu Tuğba ve Coşkun Göğenin de arasında bulunduğu Yeşilçamın sevilen isimleri ile çok sayıda Hollywood yapımında rol alan Alman oyuncu Udo Kier katıldı.
     Kültür ve Turizm Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV), Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD), Sinema Oyuncuları Meslek Birliği (BİROY), Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) ve Oyuncular Sendikasının çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından sanatçılar, Büyükşehir Belediye Bandosunun seslendirdiği 10. Yıl Marşını hep birlikte söyledi.
     Turistlerin de ilgiyle izlediği törenin ardından sanatçılar, Büyükşehir Belediye Bandosu üyeleri ve Antalyalı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER