5 Haziran Dünya Çevre Günü

5 Haziran Dünya Çevre Günü -Tekirovada Denizlerimiz mavi kalsın, sahillerimiz de mavi bayrak dalgalansın sloganı eşliğinde yürüyüş düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Tekirova Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Denizlerimiz mavi kalsın, sahillerimiz de mavi bayrak dalgalansın sloganı eşliğinde yürüyüş düzenlendi.
     Çevre yürüyüşüne Tekirova Belediyesi meclis üyeleri, personeli, Tekirovada bulunan mavi bayraklı Amara Dolce Vita, Güral Premier, Martı Myra, Pirates Beach ve Rixos otellerin mavi bayrak temsilcileri ile personelleri, Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
     Tekirova Kültür Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde toplanan katılımcılar Denizlerimiz mavi kalsın, sahillerimiz de mavi bayrak dalgalansın pankartı açarak Tekirova sahiline yürüdü.
     Tekirova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada yürüyüşle, deniz temizliğinin önemine vurgu yapmak, mavi bayrağın deniz temizliğinin simgesi olduğunu anlatmak, çevre bilincini geliştirmek ve çevreye karşı daha duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekmenin amaçlandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 5 Haziran Dünya Çevre Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER