6 yaşındaki çocuğun rastgele açılan ateş

6 yaşındaki çocuğun rastgele açılan ateş sonucu ölmesi -Acılı baba Ufuk Ceylan: -(Katil zanlısı) Kasten olmadığı gerekçesiyle çok cüzi bir cezayla kurtulursa çok üzülürüz


İZMİR (A.A) - Karabağlar ilçesinde 27 Ağustosta rastgele açılan ateş sonucu ölen Umut Ceylanın babaUfuk Ceylan, katil zanlısını yakaladıkları için İzmir Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, zanlının az bir cezayla kurtulması halinde üzüleceklerini söyledi.
     Ceylan, eşi Gülhan Ceylan ile birlikte evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın üzerinden 57 gün geçtiğini, bu süreçte İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayın aydınlatılması için büyük çaba gösterdiğini anlattı.
     Çocuklarının katil zanlısının tespit edildiğini öğrendiklerini ancak zanlıyla ilgili bilgi sahibi olmadıklarını ifade eden acılı baba, bundan sonraki dönemde zanlının acılarını dindirecek bir ceza almasını umduklarını aktardı.
     Baba Ceylan, (Katil zanlısı) kasten olmadığı gerekçesiyle çok cüzi bir cezayla kurtulursa çok üzülürüz dedi.
     Konuşmakta zorluk çeken anne Gülhan Ceylan da katil zanlısının tespit edildiği haberinin kendisini sevindirse de bunun çocuğunu geri getirmeyeceğini söyledi.
     Benim çocuğum halen yanıma gelmiyor. Bu habere sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Artık bu tip olaylar bitsin istiyorum diyen anne Ceylan, Ben 20 gün önce işe başladım. Her gün ablasının başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Bu konuda bir yasa çıkmalı ve başka çocuklar artık ölmemeli ifadelerini kullandı.
     Gazetecilerin zanlının halen İzmir Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu olduğunu hatırlatması üzerine de Ceylan, O insanla beni karşılaştırsınlar, onu görmek istiyorum. Çocuğumun katilini görmek istiyorum diye konuştu.
     Gazetecilerin acı çekmeyecek misiniz- sorusu üzerine Ceylan, O acıyı ben ona çektireceğim. Ona insan olmadığını söyleyeceğim. Yüzüne tüküreceğim dedi.
    
     -Olay
    
     İzmirin Karabağlar ilçesinde, 27 Ağustosta rastgele açılan ateş sonucu 6 yaşındaki Umut Ceylanın beline kurşun isabet etmiş, ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Gülcan Kaplan / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 6 yaşındaki çocuğun rastgele açılan ateş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER