7nci Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay

7nci Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı -MMO Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ünal: -"Etkinliklere, havacılığa ilgisi olan tüm vatandaşları bekliyoruz"


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Makine Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünal, "7nci Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı"na, havacılığa ilgisi olan tüm vatandaşları beklediklerini söyledi.
     Ünal, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, kurultayın, 3-4 Mayısta Anadolu Üniversitesinde etkinlikle gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Etkinliklere, Türkiyenin tanınmış mühendislerinin katılacağını belirten Ünal, şöyle konuştu:
     "Kurultayımız, ulusal teknolojik gelişimin sağlanması, uçak, havacılık, ve uzay sektöründe yeni ve ileri teknoloji yatırımları, özgün ürün çalışmaları, yan sanayi olgusu, üniversite, sanayi iş birliği, sertifikasyon ve uçuş emniyeti konularının mühendislik çerçevesinde tartışılması ve öneriler oluşturulması amacıyla düzenlenmiştir. İki gün boyunca yapacağımız kurultayımızda, konu başlıkları belirlenmiş 19 sunumlu ve 5 poster olmak üzere 24 bildiri sunulacaktır. Ekinliklere, havacılığa ilgisi olan tüm vatandaşları bekliyoruz."
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 7nci Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER