7 aylık ama ödüle doymuyor

7 aylık ama ödüle doymuyor -Forum Kayseriyi açıldığı günden bu yana 7 ayda, 7 milyon kişi ziyaret etti -Forum Kayseri, açıldığı günden bu yana uluslararası 3 önemli ödüle layık görüldü


KAYSERİ (A.A) - Kayserinin en son açılan alış veriş merkezlerinden biri olan Forum Kayseri, açıldığı günden bu yana uluslararası 3 önemli ödüle layık görüldü. Ayrıca Forum Kayseriyi ilk 7 ayda 7 milyon kişi ziyaret etti.
     Ödüllerden ilki Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRAnın Etkinlik Yönetimi dalında verdiği Altın Küre Ödülü. Forum Kayseri bu ödüle açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği iletişim çalışmaları ile layık görüldü.
     İkinci ödül ise Form Kayseri reklam yıldızlarını arıyor projesi ile Dijital Medya kategorisinde ICSC Solal Marketing Ödüllerinde jüri özel ödülünün sahibi oldu.
     Forum Kayserinin almış olduğu son ödül ise İngilterede 1990 yılında oluşturulmuş dünyadaki ilk yeşil bina sertifikasyonu olan BREEAM-den çok iyi derece ödülü.
    
     - Forum Kayseri-nin reklam yıldızlarını, halkın arasından seçtik
    
     Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, AA muhabirine yaptığı açıklamada kısa sürede gelen başarının sırlarını anlattı. Bu süre zarfında tanıtıma önem verdiklerini belirten Ergel, Bu çalışmalar kapsamında, açık hava reklamları, billboardlar, radyo ve TV reklamlarını da Kayseri-ye özgü hazırladık dedi.
     Forum Kayserinin başarısının Kayseri halkının Forum Kayseriye göstermiş olduğu ilgiye dayandığını hatırlatan Ergel, şunları kaydetti:
     Forum Kayseri-nin yüzünü, yine Kayserililerin arasından seçtik. Facebook üzerinden Forum Kayseri Reklam Yıldızlarını Arıyor yarışmasını başlattık. En fazla oy alan 11 Kayserili Forum Kayseri-nin reklam yıldızı oldu. Bu şekilde Forum Kayseri-nin reklam yıldızlarını, halkın arasından seçmiş olduk.
     Bina yapısı olarak Kayseri Mimarisinden bir çok dokuyu da içinde barındıklarını vurgulayan Ergel, Kayseriye Breeam Sertifikalı bir bina kazandırdıklarını söyledi. Bina yapısından da kısaca bahseden Ergel şöyle devam etti:
     Forum Kayseri olarak, çevre dostu bina sertifika sistemi olan Breeam Sertifikası (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) çok iyi derece ile ödüllendirildik. Forum Kayserinin şehrin mimari dokusunu yansıtan dış görüntüsünde uyguladığımız hassasiyeti çevre sağlığı açısından da gösterdik. Bu düşünce doğrultusunda Forum Kayseriyi, Avrupa standartlarında karbon salınımını esas alan, enerji tüketimini en aza indirecek, ozon dostu elektro-mekanik sistem seçimleri ile ziyaretçilerine ve kiracılarına yarar sağlayacak bir altyapıda hazırladık.
    
     - İlk 7 ayda 7 milyon ziyaretçiyi ağıladık
    
     Forum Kayserinin 65.000 metrekare kiralanabilir alanı ile 200-den fazla ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yaptığını belirten Ergel, vatandaşların aradığı her şeyin bulunduğu söyledi. Bu çeşitliliğinde meyvesini aldıklarını hatırlatan Ergel, şunları söyledi:
     21 Aralık tarihinde muhteşem bir törenle kapılarını açan Forum Kayseriye, Kayserililerin yoğun ilgisi artarak devam ediyor. Açılış gününde 130 bin kişiyi ağırlayan ve ilk 10 günde 1 milyon ziyaretçi rakamına ulaşan Forum Kayseriyi, açılışından bugüne kadar, yaklaşık 7 milyon kişi ziyaret etti. Müşteri profilimizi tek bir standarda bağlamamız mümkün değil. Zengin marka karmamız, farklı seçenekleri barındıran cafe ve restoranlarımız, aktivite ve eğlence alanlarımız ile tüm Kayserililere hitap ediyoruz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 7 aylık ama ödüle doymuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER