8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -Kadınlarımız hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu bildirdi.
     Özden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiyede kadınların dünyadaki birçok ülkeye örnek olacak şekilde her alanda öncülük ettiğini ve başarılı çalışmalarıyla toplum yaşamındaki yerini aldığını ifade etti.
     Kadınların, annelik gibi kutsal bir sorumluluğun yanı sıra en zorlu dönemlerde dahi mücadeleci, azimli, fedakar ve güçlü duruşları ile engelleri her zaman aşmayı başardıklarını vurgulayan Özden, kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal gelişime ve ilerlemeye değerli katkılar yaptığını kaydetti.
     Kadının ihmal edildiği, yaşam alanlarından dışlandığı, şiddet gördüğü, eşit haklar verilmediği bir toplumun varlığını sağlıklı şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığının altını çizen Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Kadınlarımız hayatın her alanında, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Ülkemizde, kadının insan hakları ve eşitlik bakış açısı ile hukuk, eğitim, sağlık, istihdam, sosyal yardım alanlarında belirlenen ve uygulanan politikalar kadınlarımızın daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Ülkemiz ve dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün eşitlik, adalet, hakkaniyet duygularının hakim olduğu bir dünyada yaşamaya ve daha iyi bir gelecek inşa etmeye fırsat sağlamasını diliyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER