8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -FAGİAD Başkanı Erdik: Ailesine, çevresine ve ülkesine iyi bir birey yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yapan kadınlarımız gerçekten bizim her anlamda baş tacımızdır


ORDU (A.A) - Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, Ailesine, çevresine ve ülkesine iyi bir birey yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yapan kadınlarımız gerçekten bizim her anlamda baş tacımızdır dedi.
     Erdik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk kadınının çok fedakar olduğunu söyledi.
     Türkiyede kadın olmanın çok önemli bir meziyet olduğunu ifade eden Erdik, şunları kaydetti:
     Ailesine, çevresine ve ülkesine iyi bir birey yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yapan kadınlarımız gerçekten bizim her anlamda baş tacımızdır. Bir erkek yetiştirirseniz bir birey veya bir insan yetiştirmiş olursunuz. Ama bir kadın yetiştirirseniz bir aileyi yetiştirmiş olursunuz. Kadının değeri o kadar önemlidir ki aile için kadın bir toplumun çatısıdır.
     Türkiyede kadının değerinin her geçen gün arttığını belirten Erdik, Kadının olduğu yerde bir kibarlık, bir intizam vardır. Bizler birer tabloyuz ve ressamlarımız da kadınlardır. Bunların hepsi kadının ne kadar naif bir varlık olduğunu ortaya koymaktadır diye konuştu.
     Erdik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün bütün kadınların güzel bir anısının geçebileceği gün olarak kutlanmasını temenni etti.
    
     Muhabir: Sefa Eyi / Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER