8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kadın mahkumlar için kutlama etkinliği düzenlendi (Fotoğraflar-Görüntülü)


NİĞDE (A.A) - 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle, Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, kadın mahkumlar için kutlama etkinliği düzenlendi.
     Niğde Barosu öncülüğünde, ceza infaz kurumunda kadın hükümlü ve tutukluları arasında düzenlenen, Cezaevinden Mektup Var adlı mektup yarışmasında dereceye giren ilk üç kişi, yazdıkları mektupları okudu.
     Törende konuşan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl şunları söyledi:
     Hatırlama noktasında güzel bir gün, güzel bir yarışmaya vesile oldu. Bu yarışmada emeği geçen baromuza, cezaevi personelimize teşekkür ediyoruz. Hepsi birbirinden güzel mektuplardı dedi.
     Yarışmada birinci seçilen hükümlü kadın, kızına yazdığı mektubu okurken duygulu anlar yaşattı. Üçüncü seçilen hükümlünün 3 yaşındaki erkek çocuğu ise ilgi odağı oldu. Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Öztunç ve Ceza İnfaz Kurum Müdürü Hüseyin Akkuş tarafından dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Kadın avukatlardan oluşan heyet, hükümlü kadınlar ile pasta keserek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Emrah Yaşar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER