81 ilde 81 AK Orman Projesi

81 ilde 81 AK Orman Projesi -AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tezcan: -AK Parti Kadın Kolları olarak yaklaşık 3,5 milyon üyeyi bulmuş durumdayız. Böylece dünyadaki en güçlü sivil toplum hareketi olduk


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, AK Parti Kadın Kolları olarak yaklaşık 3,5 milyon üyeye ulaştıklarını, dünyadaki en güçlü sivil toplum hareketi olduklarını söyledi.
     AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığının desteğiyle organize edilen 81 ilde 81 AK Orman Projesi kapsamında Antalyada Bir ağaç bin nefes, bir kadın bir umut sloganı ile Duacı köyü yolunda ağa dikme töreni yapıldı. Burada AK Kadınlar Ormanı oluşturmak amacıyla Duacı köyü yolunda 56 bin üye için 56 bin fidan dikildi.
     AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tezcan, AK Partili kadınların gerçekleştirecekleri bu projeyle, arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlandıklarını ifade etti.
     Tezcan, AK Parti Kadın Kolları olarak, yaklaşık 3,5 milyon üyeyi bulmuş durumdayız. Böylece dünyadaki en güçlü sivil toplum hareketi olduk. AK Parti Kadın Kolları olarak üye sayımızı Bir ağaç bin nefes, bir kadın bir umut sloganıyla taçlandırmak istedik. Projeye AK kadınlar Ormanı adı verildi dedi.
     Proje kapsamında 81 ilde her bir kadın üye adına bir ağaç dikileceğini belirten Tezcan, AK Ormanlar yeşerecek. Antalyada da 56 bin üye için 56 bin fidan dikeceğiz. Türkiyenin dört bir yanını, 81 ilini bu projeyle ağaçlandırarak yeşerteceğiz diye konuştu.
     AK Parti Kadın Kolları olarak sadece siyaset yapmadıklarını dile getiren Tezcan, Toplumu bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve topluma faydalı kazanımlar sağlamak içinde projeler yürütüyoruz. Bu ülkenin kadınları, bu toplumun değerlerinin ve hassasiyetlerinin farkında. Ülkemizin kadınları var oldukça destekçisi ve takipçisi olacaktır diye konuştu.
     Partinin il başkan yardımcısı Mesut Topçu ise Yüreğimizdeki sevgiyi bu fidanlara yansıtacağımızdan hiç şüphem yok. Her fidan bir can olacak ve memleketimize yeşil bir hava katacak. Bu proje, Türkiye genelinde planlanmış 81 ilde, 3,5 milyon civarında fidanın toprakla buluşmasını sağlayacak. Burada yaklaşık 56 bin fidanı toprakla buluşturacağız dedi.
     Proje kapsamında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ağaç dikti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 81 ilde 81 AK Orman Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER