81. İEFde Yöresel Lezzetler Festivali yapılacak

81. İEFde Yöresel Lezzetler Festivali yapılacak


İZMİR (A.A) - Kapılarını yanın 81. kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) etkinlikleri çerçevesinde Orkidenin sponsorluğunda Yöresel Lezzetler Festivali gerçekleştirilecek.
     Her yıl fuar ziyaretçilerinin uğrak noktası haline gelen etkinlik bu yıl İZFAŞ tarafından Orkide sponsorluğunda ve Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu işbirliği ile düzenlenecek.
     İZFAŞ toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısına İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ve Orkide Yağları Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ercan Erol katıldı.
     Mutfak kültürünün çok önemli olduğunu belirten Örs, Bizim mutfak kültürümüzü 81. İEFde sergileyerek ziyaretçilerimizin beğenisine sunacağız. Ziyaretçilerimin yöresel lezzetleri beğeneceklerine inanıyoruzdedi.
     Fuar süresince farklı yörelerin mutfaklarının sergileneceği Yöresel Lezzetler Festivalinde Bursa Mutfağı, Kayseri Mutfağı, Ege Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Osmanlı-Türk Mutfağı, Tekirdağ Mutfağı, Edirne Mutfağı, İnegöl Mutfağı ve sütlü tatlılar, pasta, dondurmalardan oluşan birbirinden lezzetli yöresel yemekler fuar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
     Her gece Grup Mecazın sahne alacağı Yöresel Lezzetler Festivali, Basmane Kapısı girişinde yer alacak. 11 stantta fuar ziyaretçilerini halk oyunları ve Türk Sanat Müziği etkinlikleri ile ağırlayacak.
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber 81. İEFde Yöresel Lezzetler Festivali yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER