9 yıldır bitirilemeyen camiye yardım talebi

9 yıldır bitirilemeyen camiye yardım talebi -Koyulhisarda hayırsever vatandaşların desteğiyle inşaatı başlayan ancak 9 yıldır tamamlanamayan camiye yardım talep ediliyor


SİVAS (A.A) - Koyulhisar ilçesinde hayırsever vatandaşların desteğiyle inşaatı başlayan ancak 9 yıldır tamamlanamayan camiye yardım talep ediliyor.
     İlçeye bağlı Tuğladağı Mahallesinde 2003 yılında hayırsever vatandaşların desteğiyle inşaatına başlanılan Fatih Camisi, 9 yıldır tamamlanamadı. Cami dernek başkanı Hasan Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caminin 380 metrekare kapalı alan üzerine inşa edildiğini belirterek, Yaklaşık 9 yıl önce hayırsever vatandaşlarımızca yaptırdığımız camimiz hala inşaat aşamasında. Kaba inşaatı tamamlandı ancak içinin dizaynı noktasında sorunumuz var diye konuştu.
     Caminin yapımına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Özsoy, Camimizin inşaat borcu bulunmakta ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi lazım dedi.
     Cami inşaatında yaklaşık 100 bin liraya yakın bir harcama yapıldığını, inşaatın tamamlanması için de 50 bin liraya yakın bir meblağa ihtiyaçlarının olduğunu anlatan Özsoy, Camimizin tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz ifadelerini kullandı.
     Özsoy, 9 yıl önce yapımına başlanılan caminin minaresinin ise bu yıl inşa edildiğini belirtti.
     Cami imamı Recai Ulucak ise caminin inşaat halinde olmasına rağmen alt katının ibadete açık olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 9 yıldır bitirilemeyen camiye yardım talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER