AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, Ağrıda

AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, Ağrıda ziyaretlerde bulundu


AĞRI (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslanı makamında ziyaret etti.
     Kaya, ziyarette Anadolu Ajansının 5 dilde yayın yaptığını belirterek, teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirtti.
     Anadolu Ajansının son yapılanması hakkında Vali Tekinarslana bilgi veren Kaya, Sosyal medya bizim için çok önemli. Artık dünyada olup bitenleri sosyal medyadan takip ediyoruz. Anadolu Ajansı olarak sansasyonel haber değil, daha çok pozitif haberciliğe önem veriyoruz. AAnın hedefi dünyada önemli bir noktada olmak dedi. Kaya, AAnın yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza attığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Suriyedeki olayları, olup bitenleri en hızlı ve detaylarıyla AA duyurdu. Amacımız dünyanın en etkin ajanslarından biri olmak. Bunun için bütün çalışanlarımız canla başla çalışıyorlar. Zaten yaptığımız haberlerin birçoğunu valilikler ve emniyet müdürlüklerinden teyit ettirmeden haberlerimizi geçmiyoruz. Yaptığımız haberlerle ülkenin genel gidişatını muhafaza ediyoruz.
     Tekinarslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AAdan geçen haberlerin doğruluğundan emin olduklarını belirtti. Anadolu Ajansının daha adil ve objektif haber yaptığını belirten Tekinarslan, Anadolu Ajansının diğer ajanslardan farklı bir kategoride yer aldığını ifade etti.
     AA Bölge Müdürü Kaya, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ile Milli Eğitim Müdürü Fatih Başakı da ziyaret etti.
     Ziyaretlerde AA Ağrı muhabiri Fethullah Yaman da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey - Fatma Güven / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, Ağrıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER