AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, TÜMSİADa

AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, TÜMSİADa iadeyi ziyarette bulundu


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Cafer Burucuya, iadei ziyarette bulundu.
     Kayayı makamında kabul eden Burucu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek olarak kentin gelişmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Kentin kalkınması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurgulayan Burucu, Bu konuda medyaya da büyük görev düşüyor. Medya önemli bir görev üstleniyor dedi.
     AAnın çalışmalarını da yakından takip ettiklerini vurgulayan Burucu, ajansın önemli hedefler belirleyerek, bu hedefler doğrultusunda ilerlediğini kaydetti.
     AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya da ajansın çalışmaları hakkında bilgi vererek, bölgede yaşanan gelişmeleri doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde duyurmaya çalıştıklarını ifade etti.
     Anadolu Ajansında güzel gelişmeler kaydedildiğini vurgulayan Kaya, Türkiyeyi dünyaya yansıtan, artık ülke dışında da var olan Anadolu Ajansı var. Aynı zamanda kendi coğrafyamıza karşı da sorumluluklarımız var. Bu doğrultuda, bölgemiz için atılan her olumlu adımı destekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, TÜMSİADa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER