Aç kalınca köye inen karacaya köpekler

Aç kalınca köye inen karacaya köpekler saldırdı -Kastamonunun Bozkurt ilçesinde, aç kaldığı için dağdan köye inen karacayı köpeklerin saldırısından yoldan geçen kişi kurtardı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Bozkurt ilçesinde, aç kaldığı için dağdan köye inen karacayı köpeklerin saldırısından yoldan geçen kişi kurtardı.
     Bozkurt ilçesine bağlı Yakaören(İlişi) köyünde bakkal dükkanı işleten Kadir Çelik, köyde Cumayanı mahallesinden geçerken köpeklerin bir şeyi kovaladığı fark etti.
     Yaklaşınca kanlar içinde bir karacanın köpeklerden kaçmaya çalıştığını gören Çelik, köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sefer karacayı kurtarmaya çalıştığı için köpeklerin saldırısından kurtarmayı başardı.
     Çelik, ağır yaralı şekildeki karacayı hemen arabasına koyarak veterinere götürdü.
    
     -Köpekler bana da saldırdı-
    
     Kadir Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoldan geçerken köpeklerin bir şeyi kovaladığını gördüğünü ve yaklaştığında bunun karaca olduğunu fark ettiğini kaydederek, Karacayı yakalayarak, köpeklerden kurtardım. Arabamın bagajına koydum. Karacayı aldığımı gören köpekler bana da saldırdı dedi.
     Karacayı köye getirerek Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Ahmet Yücel ile tedavi edilmek üzere veterinere götürdüklerini söyledi.
     Veteriner hekim Abdullah Akkaya ise ağır yaralı getirilen karacaya tıbbi müdahaleyi yaptıklarını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.
     Akkaya şöyle konuştu:
     Karacanın parçalanan kalçasını diktik. Kafasında kırılan boynuzlarına gerekli müdahaleyi yaptık. Fakat çok ciddi yaralar aldığı için hayati tehlikesi devam ediyor
    
     Muhabir: Ümit Yorulmaz
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Aç kalınca köye inen karacaya köpekler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER