Açıkhava Sahnesindeki Müzikal Geceler yoğun ilgi

Açıkhava Sahnesindeki Müzikal Geceler yoğun ilgi görüyor


İSTANBUL (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının gelenekselleşen Yaz Oyunları kapsamında Müzikal Geceler adı altında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde sahnelenmeye başlanan oyunlar, yoğun ilgi görüyor.
     Şehir Tiyatroları Basın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1-7 Haziran tarihleri arasında Müzikal Geceler adıyla sahnelenecek oyunlardan ilki olan ve 1 Haziran Cuma günü sahnelenen Lüküs Hayat, İstanbullu tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü.
     Sanatseverler gişe önlerinde ve girişlerde uzun kuyruklar oluşturdu.
     Ekrem Reşit Reyin yazdığı, Cemal Reşit Reyin bestelediği ve Haldun Dormenin yönettiği Lüküs Hayat operetini Filiz Akın, Oya Başar, Hıncal Uluç, Prof. Dr. Orhan Kuralın ve seçkin davetlilerin de aralarında bulunduğu binlerce İstanbullu izledi.
     Müzikal Geceler kapsamında bu akşam İstanbul Efendisi, 5 Haziran Salı Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz ve 7 Haziran Perşembe günü Şark Dişçisi adlı müzikal oyunlar izlenebilecek.
     Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesindeki oyunların biletleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları gişeleri, sahnesi gişesinde ve www.ibst.gov.trden temin edilebiliyor.
     (SİM-SBR)
<< Önceki Haber Açıkhava Sahnesindeki Müzikal Geceler yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER