Açıköğretimde Akademik Danışmanlık Dersleri

Açıköğretimde Akademik Danışmanlık Dersleri -Ülke genelinde 91 merkezde gerçekleştirilecek bahar dönemi dersleri, 23 Martta başlayacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan öğretim uygulayan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerine yönelik Akademik Danışmanlık Derslerinin bahar dönemi, 23 Martta başlayacak.
     AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akademik Danışmanlık Dersleri, 31 Mayısa kadar ülke genelinde 91 merkezde gerçekleştirilecek.
     Öğrenilmesinde güçlük çekilen 12 dersin yüz yüze işlenmesi amaçlanan derslere, AÜnün Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin öğrencileri, hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek.
     Öğrenciler, devam zorunluluğu bulunmayan ve hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirilecek derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, 18 Marttan itibaren AÖF Eskişehir Bürosundan ya da www.anadolu.edu.tr internet adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki Akademik Danışmanlık Hizmetleri bölümünü inceleyerek öğrenebilecek.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Açıköğretimde Akademik Danışmanlık Dersleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER