Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

Acil Tıp Teknisyenleri Haftası -Sağlık-Sen Edirne Şube Başkanı Turhan: -Acil tıp teknisyenlerinin yaşadığı sorunlar bir an önce çözüme kavuşturulmalı


EDİRNE (A.A) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, acil tıp teknisyenlerinin yaşadığı sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.
     Turhan, Acil Tıp Teknisyenleri Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, 22-28 Mart tarihleri arasında kutlanan haftanın, sağlık hizmetlerinin önemli bir kısmını yürüten acil tıp teknisyenleri için ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.
     Acil tıp teknisyenlerinin hak ettikleri değeri göremediğini savunan Turhan, şunları kaydetti:
     Kaza veya yaralanmalara maruz kalınması durumunda ilk 5-10 dakikalık sürenin hayati önem taşıdığı gerçeği ile acil sağlık çalışanlarının önemi paralellik göstermektedir. Hastanelerde ya da vakaya gittikleri yerlerde hasta veya hasta yakınlarının şiddetine maruz kalan acil tıp teknisyeni arkadaşlarımız, kendilerine yapılan bu muameleyi hak etmemektedir. Acil tıp teknisyenlerinin yaşadığı sorunlar bir an önce çözüme kavuşturulmalı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Acil Tıp Teknisyenleri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER