Acıpayamda Tarım Fuarı düzenlenecek

Acıpayamda Tarım Fuarı düzenlenecek


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Gıda, Tarım, Hayvancılık Teknolojileri ve Ticaret Fuarı, 14-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Acıpayam Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetime geldiklerinden bu yana çiftçilere yönelik faaliyetlerini hızlandırdıkları söyledi.
     Bu kapsamda 2ncisini düzenledikleri Acıpayam Gıda, Tarım, Hayvancılık Teknolojileri ve Ticaret Fuarının 14-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini anlatan Sürücüoğlu, Acıpayam Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan etkinlikte traktör ve ekipmanları, yem-gübre, süt sağma makineleri, otomotiv, gıda ve tanıtım stantlarının yer alacağını, akşamları da konser düzenleneceğini dile getirdi.
     Düzenlenen etkinliğin fuar düzeyinde geçeceğini ifade eden Sürücüoğlu, Geçen yıla göre daha geniş bir program hazırlandı. Yöremiz çiftçilerine yönelik çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz. Çiftçilerimizi değişik illerdeki fuarlara gitmeden, fuarı onların ayağına getiriyoruz. Bu etkinlikte çiftçilerimiz gerekli ihtiyaçlarını uygun fiyata daha geniş ürün yelpazesi içerisinde inceleme fırsatı bulacak. Kendilerine her türlü desteği sağlamak için çaba harcıyoruz dedi.
     Etkinliğin üç gün süreceğini belirten Sürücüoğlu Etkinlikte ürün tanıtımları olacak. Acıpayam ve yöresinde yetişen ve yöreye has sebze ve meyvelerin tanıtımlarını yapacağız. Tüm çiftçilerimizi ve bölge halkımızı bu etkinliğimize katılmasını bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Acıpayamda Tarım Fuarı düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER