ADAMESBİR muhasebecileri iftarda buluşturdu

ADAMESBİR muhasebecileri iftarda buluşturdu


ADANA (A.A) - Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Meslekte Birlik Derneği (ADAMESBİR) Başkanı Bayram Deliosmanoğlu, meslekte birlik derneğinin mesleki dayanışma ihtiyacından doğduğunu belirtti.
     ADAMESBİRden yapılan açıklamaya göre, dernek muhasebeci ve mali müşavirlerin katılımıyla DSİ Baraj İçi Tesislerinde bir iftar programı organize etti.
     Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Denetim Koordinasyon Grup Başkanı Bülent Koçak, Denetim Grup Müdürleri, Türkiye Meslekte Birlik Platformu Başkan Yardımcısı İbrahim Ulusoy, Adana SMMM Odası Başkanı Ahmet Coşar, Adana SMMM Odası Danışma Meclisi Başkanı Ali Farsak, Adana SMMM Odası Denetleme Kurulu Üyesi Kaplan Kınayoğlu, Adana SMMM Odası Disiplin Kurulu Üyesi Recep Yıldırım, Adana Finans Mali Müşavirler Dernek Başkanı Fatih İlleez, Şanlıurfa Meslekte Birlik Dernek Başkanı Fehime Gabanın katıldığı iftar programına muhasebeci ve mali müşavirler büyük ilgi gösterdi.
     ADAMESBİR Başkanı Bayram Deliosmanoğlu meslektaşlarının problemlerini çözülecek tek adresin Meslekte Birlik çatısı olduğunu ifade ederek, Toplum nezdinde meslekte saygınlığın artmasını sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz ifadelerini kullandı.
     Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy da mesleki dayanışmayı görmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuşmasında Her zaman meslek mensuplarının yanında olma gayreti içinde olduk. Zor ve zahmetli bir süreç yaşayan muhasebeci ve mali müşavirlerle birlikte bu süreci atlatacağımıza inanıyorum ifadelerine yer verdi.
     Meslekte Birlik Platformu Başkan Yardımcısı İbrahim Ulusoy meslek mensuplarının yerinin TÜRMOB olduğunu, ancak meslek mensuplarına sahip çıkamadığı için alternatif olarak Meslekte Birliğin kurulduğunu vurguladı.
     Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kenan Bozkurt, ise Müslüman coğrafyasının kimi bölgelerinde maalesef ki inançları uğruna hayatlarını kaybeden insanların var olduğunu belirterek, Bize düşen ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaktır. Arakan ve Suriyede yaşanan gelişmelere de hassasiyet göstermeliyiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber ADAMESBİR muhasebecileri iftarda buluşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER