Adanada Bir Kulübe Bir Can kampanyası

Adanada Bir Kulübe Bir Can kampanyası


ADANA (A.A) - Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, hayvanseverleri Bir Kulübe Bir Can kampanyasına katılma çağrısında bulundu.
     Çıtırık, yazılı açıklamasında, hayvanseverlerin Türkiyenin her noktasında kulübe yaptırıp, sahipsiz hayvanları soğuktan koruyabileceklerini belirtti.
     Soğuk hava nedeniyle ölen hayvan sayısının tahminlerin çok ötesinde olduğunu bildiren Çıtırık, şu ifadeleri kullandı:
     Onlar nasıl olsa sığınacak bir yer bulurlar diye asla düşünmeyin. Asfalt ve betonla doldurduğumuz şehirlerde onlara sığınacak bir yer bırakmadık. Bir Kulübe Bir Can kampanyasına katılarak, bir anne köpeğe yavrularını güven içinde büyütecek bir yuva, barınaklardaki mağdur ve mazlum köpekler ile sokaklardaki evsiz hayvanlara başlarını sokacak bir sığınak sağlanabilecek. Size bir telefon uzaklığındayız. Bitlisten Adanaya, Muştan Edirneye kadar, ihtiyaç olan yerlerin tamamında sizinle iletişime geçelim. Kulübe desteğiniz için nereyi tercih ederseniz, sizi direkt olarak oradaki gönüllüyle ve kulübe yapacak marangozla irtibata geçiriyoruz. Kulübe yapılıyor, teslim ediliyor, fotoğrafları sizinle ve toplumla paylaşılıyor.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Adanada Bir Kulübe Bir Can kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER