Adanada asfaltlama çalışmaları

Adanada asfaltlama çalışmaları


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin, kentin caddelerinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hafta sonu ve gece saatlerinde de sürdürdüğü belirtildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin birçok noktasında yol çalışması yapan ekipler hafta sonu gece geç saatlere kadar Yurt Mahallesinde de yolları asfaltladı.
     Alparslan Türkeş Bulvarı ile Fatih Karakolunu birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanındaki 74439 numaralı sokakta asfalt çalışması yapan ekipler, 650 metrelik yolu kısa sürede tamamlayarak Adanalının hizmetine sundu.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kendilerinin yetki ve sorumluluk alanına giren her konuda yoğun tempoda çalıştıklarını ve Adanalı için hizmet ürettiklerini belirtti.
     Tüm birimler gibi Yol Müdürlüğü personelinin de özveriyle görev yaptığına dikkat çeken Aldırmaz, Amacımız kısa sürede Adanada asfaltlanmadık yer bırakmamak. Bunun için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Hepsine teşekkür diyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER