Adanada elektrik kesintisi

Adanada elektrik kesintisi


ADANA (A.A) - Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 8 Eylülde, Çukurova ilçesinde de 9 Eylülde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
     Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Adana İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 8 Eylül Cumartesi günü Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki bazı yerleşim merkezlerine, 9 Eylül Pazar günü de Çukurova ilçesinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
     Seyhan ilçesinde, cumartesi günü 09:00-16:00 saatleri arasında Güney Yıldızı Konutları ile Dağlıoğlu ve Akkapı Mahallelerinin bir bölümünde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Yüreğir ilçesinde cumartesi günü 10.00-12.00 saatleri arasında İsmailiye, Camili ve Dedepınarı köyleri ile bunlara bağlı Yörükler ve Akarca Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.
     Çukurova ilçesinde pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında Yüzüncü Yıl Fuar Alanı, Semiramis Villaları, Marsa Villaları, Zafer Kara Villaları, Ünlüler Villası, Ceren Kent Villası, Yüzüncü Yıl Mahallesinin bir bölümü ve Belediye Evleri Mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Bakım onarım çalışmaları nedeniyle yapılacağı belirtilen elektrik kesintileriyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların 186 Alo Elektrik hattını arayabilecekleri kaydedildi.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER