Adanada emniyet personeli için rütbe terfi

Adanada emniyet personeli için rütbe terfi töreni -Adana Valisi Coş: Bugün polis ve jandarma teşkilatımız kendi görev ve sorumluluklarında suç ve suçlularla mücadelede gerçekten etkin çalışmalar yapmaktadırlar (Fotoğraflı-


ADANA (A.A) - Adana Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye terfi eden personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, valilik toplantı salonunda düzenlenen törende, Emniyet Müdürlüğünün 85 yeni personelin terfi etmesiyle daha da güçlendiğini söyledi.
     Terfi eden emniyet personelinin daha yüksek sorumluluk gerektiren görevlerde istihdam edileceğini ifade eden Coş, Adana Emniyet Müdürlüğünün her geçen gün görevini daha iyi bir şekilde yerine getirerek, başarı çıtasını daha da yükselterek, kanun ve nizam hakimiyetinin egemen kılınması konusunda büyük başarı kaydettiğini bildirdi.
     Coş, emniyet güçlerinin millete hizmet konusunda ellerinden geleni yapması gerektiğini dile getirerek, Hep beraber seferberlik anlayışı içerisinde çalışmamız lazım. Suç ve suçlularla mücadelede huzur ve güven ortamının korunmasında elimizden geleni yapmalıyız dedi.
     Adana gibi güvenlik bakımından önemli ve kritik bir ilde, her şartta görevini aksatmadan yerine getiren her türlü riski fedakarca üstlenen güvenlik güçlerine teşekkür eden Coş, şunları kaydetti:
     Bugün polis ve jandarma teşkilatımız kendi görev ve sorumluluklarında suç ve suçlularla mücadelede gerçekten etkin çalışmalar yapmaktadırlar. Bu sayede Adana huzur ve barış kenti olma konumunu her geçen gün güçlendirmektedir. İnşallah ulaştığımız nokta geleceğimiz nihai nokta değildir. Daha önümüzde yine çok yol var. Yeni terfi eden arkadaşlarımızın da katkısıyla kadromuzda meydan gelen değişimin ortaya konulacak hareketliliğin katkılarıyla, arkadaşlarımızın daha fazla gayret göstermesiyle, daha büyük başarılar elde edebileceğimize inanıyorum.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, terfi bir rüştün yeniden ispat edilmesi anlamına geldiğini, burada terfi eden emniyet personelinin bir kez daha rüştlerini ispat ettiklerini belirtti.
     Konuşmaların ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Akkaya terfi eden personelin rütbelerini taktı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanada emniyet personeli için rütbe terfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER