Adanada sahte para operasyonu

Adanada sahte para operasyonu -Temin ettikleri sahte paraları, çocuklara alışveriş yaptırarak gerçek paraya çevirdikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada, temin ettikleri sahte paraları çocuklara alışveriş yaptırarak gerçek paraya çevirdikleri ileri sürülen 4 kişi yakalandı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı kişilerin 100 ve 200 liralık sahte banknotlarla R.A. ve A.I. isimli çocuklara alışveriş yaptırdıkları ve para üstü aldıkları bilgisini alan Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon başlattı.
     Çocukların Doğankent Mahallesindeki bir marketten alışveriş yaptığını belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla R.A. ve A.Iyı yakaladı.
     Çocukların bilgisine başvuran ekipler, sahte paraları A.Kden aldıklarını öğrendi. Düzenlenen operasyonla aynı mahallede yakalanan A.Knin üzerinden 3 adet 200 liralık, 3 adet de 100 liralık sahte banknot ele geçirildi.
     Bu arada, A.Knin alınan ifadesinde sahte paraları M.Gden, o kişinin de S.K. ve C.Kdan aldığını tespit eden eden ekipler 3 zanlıyı da yakaladı.
     Gözaltına alınan 4 zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, çocukların ise cumhuriyet savcısının talimatıyla ailelerine teslim edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada sahte para operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER