Adanada suç örgütüne yönelik operasyon

Adanada suç örgütüne yönelik operasyon -Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada yağma, tehdit, dolandırıcılık, darp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, iş yerine ateş edilmesi, uyuşturucu ticareti gibi olaylara karıştığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.
     Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ö.Ynin çevresinde topladığı kişilerle organize bir yapılanma içerisine girdiği yönündeki bilgiler üzerine soruşturma başlattı.
     Soruşturma kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Ö.Y, D.Ç, F.D, M.Ş, M.D, S.U, Y.A, E.H.S, Ö.S, F.B.U, K.Y. ve S.U. Adanada, İ.P. ise İzmirde gözaltına alındı.
     Zanlıların yağma, tehdit, dolandırıcılık, darp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, iş yerine ateş edilmesi, uyuşturucu ticareti gibi olaylara karıştıkları belirlendi.
     Zanlıların ev ve araçlarında 3 ruhsatsız tabanca, 6 şarjör, 160 fişek, 1 dizüstü bilgisayar, 17 adet farklı kişilere ait tapu senedi fotokopisi, 1 adet resmi senet fotokopisi, 1 adet taşınmaz mal satış vaadi sözleşmesi ve vekaletname evrakı, bir otoparkın satışını gösteren protokol ile çok sayıda senet ele geçirildi.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Adanada suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER