Adanada uyuşturucu operasyonları

Adanada uyuşturucu operasyonları -Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 185 kilogram esrar ele geçirildi; 24 kişi gözaltına alındı (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Adanada son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 185 kilogram esrar ele geçirildi; 24 kişi gözaltına alındı.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.
     Zanlıların ev, araç ve gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda 185 kilogram esrar ele geçirildiği belirtildi. Zanlıların değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri gerek kilogramlık, gerekse kullanıma hazır fişek tabir edilen paketler halinde hazırladıkları bildirildi.
     Zanlıların yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.
     Açıklamada, Uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadelenin terörle mücadelenin de ayrılmaz bir parçası olduğunun farkında olan teşkilatımız, başta bölücü terör örgütü olmak üzere, onunla bağlantılı suç örgütlerinin önemli gelir kaynaklarını kurutma adına zehir tacirleriyle amansız mücadelesine devam etmekte olup bu konuda vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır ifadeleri kullanıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER