Adana Demirspor formasına reklam aldı

Adana Demirspor formasına reklam aldı


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun, bir boya firmasından formasına reklam aldığı bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aytaç Durak Tesislerinde düzenlenen törende, mavi-lacivertli takım 2012-2013 sezonu için Riga Boya ile forma reklamı anlaşması yaptı.
     Törende, Kulüp Başkanı Önder Serin ve Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel ile Genel Müdür Muhammet Tuncel, reklam sözleşmesini imzaladı.
     Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel, Adanadaki tüm iş adamlarının bu konuda çok duyarsız olduğunu belirterek, Adanada çok yeni bir iş adamıyım. Kendi ölçülerimde kentteki takımlarımıza destek oldum. Üzülerek söylüyorum ki diğer iş adamlarımız destek vermekte duyarsız davranıyorlar. Adana Demirsporumuza sadece bugün değil, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğim. Şimdiden açıklıyorum. Adana Demirsporumuzun Süper Lige çıkması halinde futbolculara 20şer bin lira pirim vereceğim ifadelerini kullandı.
     Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin de Tuncele duyarlılığı için teşekkür ederek, kentteki diğer iş adamlarının da aynı hassasiyeti göstermelerini arzu ettiklerini kaydetti.
     Törene, Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut, Casim Korkmaz, amatör spor dallarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Çimen ve Suat Kızıldağ, Federasyon Sorumlusu Kutfedi Kılınç ve Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan da katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Adana Demirspor formasına reklam aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER