Adana ve Kahramanmaraşta uyuşturucu operasyonu

Adana ve Kahramanmaraşta uyuşturucu operasyonu -6 bin 375 kök Hint keneviri ile 5 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adana ve Kahramanmaraşta düzenlenen uyuşturucu operasyonda 6 bin 375 kök Hint keneviri ile 5 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
     Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ceyhan merkezli organize bir suç örgütünün uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.
     Örgütün, özellikle torbacı diye tabir edilen kişiler aracılığıyla uyuşturucuyu pazarladığı ve gençleri hedef aldığını tespit eden güvenlik güçleri, yaklaşık 1 yıldır sürdürülen takip sonucu ilçe merkezi ile Adana ve Kahramanmaraşta 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
     Operasyonlarda Mehmet E. (41), Hamit K. (32), Salih A. (39), Hasan K. (47), Ömer B. (27) ile Ömer K. (27) gözaltına alındı.
     Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 5 kilo 281 gram satışa hazır esrar ile 6 bin 375 kök Hint keneviri ele geçirildi.
     Zanlıların emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından Teşekkül halinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adana ve Kahramanmaraşta uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER