Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Kahta Belediyesinden fakir ailelere ekmek yardımı


ADIYAMAN (A.A) - Kahta Belediyesi, Ramazan dolayısıyla fakir vatandaşlara ekmek fişi dağıtıyor.
     Ekmek yardım fişi, Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının listelerine göre veriliyor. Yardım fişleri, mahallelerdeki parklarda belediye yetkilileri tarafından dağıtılıyor. Listede ismi olan vatandaşlar kendi mahallelerindeki parklarda yada en uygun yerlerde imza ve kimlik fotokopisi karşılığında fişlerini alabiliyorlar.
     Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 bin 500 aileye ekmek fişi dağıttıklarını belirterek, Bu yıl da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı-ndan aldığımız listelere göre ekmek fişlerini dağıtıyoruz. Buradaki tek amaç fakir vatandaşlarımıza ulaşmak, sofrasına küçük bir katkı sağlamaktır. Genel anlamda büyük bir memnuniyet olduğunu görüyorum. Fişlerini alıp belediyeye gelip bize teşekkür eden vatandaşlarımız var. Allah hepsinden razı olsun dedi.
    
     -Doğal gaz döşenen yollar asfaltlanıyor
    
     Kahta Belediyesi, doğal gaz çalışmalarının tamamlandığı yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.
     Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada, ilçe merkezde doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan ve doğal gaz çalışmaları sona eren yollarda asfaltlama çalışmalarının yapıldığı belirtilerek, Yaz sezonu itibariyle doğal gaz çalışmalarına hız verildiğinden dolayı bizlerde vatandaşımızı mağdur etmemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğal gaz çalışmalarının yürütüldüğü Girne Mahallesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir denildi.
    
     Muhabir:İsmail Kaya
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER