Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Jandarma Komutanlığı futbol turnuvası düzenledi


ADIYAMAN (A.A) - Besnide 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığınca futbol turnuvası düzenlendi.
     İlçe merkezinin yanı sıra köy ve beldelerdeki lise öğrencileri ile jandarma personelinin katıldığı futbol turnuvasının açılış maçı, Köseceli Çok Programlı Lisesi ile İlçe jandarma Komutanlığı arasında gerçekleşti.
     Liseli öğrenciler maça İlçe Jandarma Komutanlığının hediye ettiği jandarma amblemli formalarla çıktı.
     Maçın başlama vuruşu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı İsmail İri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç tarafından yapıldı.
    
     -Kahtada yol çalışması-
    
     Kahta Belediyesi havaların ısınmasıyla sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
     Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Girne Mahallesindeki çalışmaları inceledi. AK Partili belediyeler olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket ettiklerini ifade eden Turanlı, araç gereç konusunda birbirlerine yardımcı olduklarını dile getirdi.
     Katkılarından dolayı Gölbaşı Belediyesine teşekkür eden Turanlı, "Sıcak asfalt çalışmasını 20 gün içinde bitirip sathi asfalt çalışmamıza başlayacağız. Doğalgaz geçen yollardaki çalışmalarımızı bu yıl itibariyle tamamlamayı düşünüyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Emre Evren - İsmail Kaya / Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER