Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -MHP milletvekillerden Gölbaşına ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - MHP Osmaniye Milletvekili Hasa Hüseyin Türkoğlu ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.
     Türkoğlu, parti binasında yaptığı konuşmada, Gölbaşında, olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Türkoğlu, vatandaşları 25 Mayısta Adanada düzenleyecekleri mitinge davet etti.
     Milletvekilleri Kaymakam Ali Edip Budan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Oğuzhan Çiçek ve Emniyet Müdür Orhan Toru da makamında ziyaret etti.
    
    
     -Besnide elektrik kesintileri sorunu
    
     Besnide Atatürk Caddesi Dumlupınar Mahallesindeki esnaflar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden şikayetçi.
     Esnaflar adına açıklama yapan fırın işletmecisi Seydi Vakkas Esen, yaklaşık 6 aydır sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirtti.
     Esen, "Öğleden beri olmayan elektrik yüzünden hazırladığımız hamurlar ziyan oldu. İş yapamadığım için müşteri kaybı yaşadım. Diğer esnaf arkadaşlarımızın da buzdolaplarındaki malzemeler ziyan oldu. Sıklıkla yaşanan elektrik kesintisi yüzünden esnaf arkadaşlarımızın maddi zararları var. Yaşanan elektrik kesintisi için açıklama yapan kimsede yok, muhatap bulamıyoruz" dedi.
    
     -Kursiyerlere sertifika
    
     Gölbaşında düzenlenen Osmanlı Türkçesi kursunu bitiren kursiyerle sertifikaları verildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Latin harflerine geçilmesi sebebiyle unutulmaya yüz tutan Osmanlı Türkçesinin bunun gibi kurslarla öğrenilmeye çalışıldığını belirtti.
     Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevim Uluçay da kurs öğretmenlerinin herhangi bir ücret talep etmeden kursu verdiklerini kaydetti.
     Törene Kaymakam Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile davetliler ve kursiyerler katıldı.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - Emre Evren / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER