Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Sağlık hizmetlerinde iletişim altyapısı yenileniyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, iletişim sorununu oradan kaldırmak için iletişim altyapısını yenileme çalışması başlattı.
     Hastane Başhekimi Dr. Hacı Mehmet İnan yaptığı yazılı açıklamada, hızlı gelişen sağlık sektörüne paralel olarak teknolojiyle kaliteli hizmetin verilmesi için Adıyamanda sağlıktaki iletişim altyapısının yenilendiğini belirtti.
     Dr. İnan, Adıyamanda mevcut hastanelerin iletişim altyapılarında yenilenerek bir merkez santralde hizmet verilmesinin amaçlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Hastanelerin tek çatı altında toplanmasından sonra hasta ve doktorların iletişim sorunlarını da beraberinde getirmiştir. Gelişen teknolojiye paralel olarak günümüz iletişim çağına ayak uyduran Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hastanelerin iletişim sorunu da oradan kaldıracak çalışma başlatılmıştır. Hastanelerimizin mevcut iletişim altyapılarını yenileyerek tüm hastanelerimizin ana bina olarak belirlediğimiz eski devlet hastanesinde bir santral olarak kullanmayı hedefliyoruz.
     Bu bağlamda doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının üç hastane olarak birbirleriyle iletişimlerini kolaylaştırmak ve sonuca en kısa sürede ulaşmak için yaptığımız çalışmalar hasta memnuniyetini ön planda tutarak misyonumuzu ve vizyonumuz doğrultusunda hareket ediyoruz.
    
     -Belediyenin altyapı çalışması-
    
     Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 3. çevre yoluna altyapı şebekesi döşeme çalışmaları yapılıyor.
     Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yağışlardan dolayı altyapı sorununun yaşanmaması gayesiyle cadde ve sokakların titizlikle gözden geçirilip, her türlü tedbirin alındığı ifade edildi.
     Açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Kış mevsimlerinin sorunsuz geçmesi amacıyla cadde ve sokakların altyapısını sürekli gözden geçiriyoruz. Bir yandan kapasite bakımından yetersiz gördüğümüz eski şebekeleri iptal ederek, yerine yenisini döşüyoruz. Diğer yandan da yeni yapılaşmanın oluştuğu bölgelere altyapı hizmeti götürüyoruz.
     Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bu yöndeki çalışmalarımızı hızlandırdık. Şu sıralar, yeni açacağımız 3. çevre yolunun altyapısını oluşturuyoruz. Hedeflediğimiz 3 kilometrelik mesafeye hem kanalizasyon, hem de yağmursuyu hattı döşüyoruz. Altyapının tamamlanmasının ardından bu önemli güzergahın asfalt ve kaldırımını da ivedilikle tamamlayarak, hizmete sunacağız.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER