Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında 3. kafile yola çıktı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında 3. kafile yola çıktı. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında 100. Yıl Yüzme Havuzu önünde toplanan 200 kişilik gezi ekibi Tokat, Konya, Erzurum, Nevşehir, Kayseri illerine gitmek üzere yola çıktılar.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yaşar Yenigün kontrolünde oluşturulan listeler neticesinde, tüm belgeleri hazırlanmış ve klimalı araçlara binen gençleri aileleri ve yetkililer uğurladı.
     Ekiplerin sorunsuz yola çıkması sonrasında bir değerlendirmede bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Çocuklarımızı gidecekleri illere uğurladık. Yanlarında uzman eğitmenler var. Gidecekleri yerlerde de yine eğitimli ve uzman kişiler tarafından karşılanacaklar. Bu nedenle içimiz rahat. Temennimiz çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde gidip gelmesi ve tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleridirdedi.
    
     -Bocce Şampiyonasına 12 sporcu katılacak-
    
     Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanlığının 2012 faaliyet programında yer alan ve 5-8 Temmuz tarihlerinde Eskişehirde yapılacak olan Türkiye Bocce (Petank) Şampiyonasına Adıyamandan 12 sporcunun katılacağı bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şampiyonaya Adıyamanı temsilen 1 idareci, 2 antrenör ve 12 sporcunun katılacağı belirtildi.
     Kafileye idarecilik yapacak olan Bocce Bowling Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik, yaptığı açıklamada, Eskişehirde yapılacak olan şampiyonaya 15 kişilik kafileyle katılmaktayız. Amacımız Türkiyede hızla yaygınlaşan ve popüler olmaya başlayan Bocce branşında diğer illere göre Adıyamanın ismini daha ön plana çıkarmak ve madalyalar almak olacaktır. Bunu başaracak güçteyizdiye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER