Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısı yapıldı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda, Gönül Elçileri Projesi tanıtım toplantısı yapıldı.
     Vali Mahmut Demirtaşın eşi Beyhan Demirtaş himayesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde yapılan toplantıda, Koruyucu Aile projesi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, toplantının açılışında yaptığı açıklamada, Koruyucu Aile Projesi ile yurt ve yuvalardaki çocukları aile ortamına kavuşturacaklarını belirtti.
     Demirkol, insanlık ve ülkenin geleceği için gönül elçilerine ihtiyaç bulunduğunu ifade etti.
     Beyhan Demirtaş ise, gönüllülüğün insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş, bugün ve gelecek arasında hayatın devamını sağlayan, çok güçlü ve önemli bir hizmet anlayışı olduğuna dikkati çekti.
     Geçmişi ve bugünü birleştirerek geleceği inşa etmek için toplandıklarını vurgulayan Demirtaş, Gönüllülük bir medeniyet göstergesi olarak maddi ve manevi gücün birlik ve beraberliğin sembolüdür. Bizler tarih, kültür ve dini değerlerimiz doğrultusunda insana hizmeti kendimize düstur edinmiş bir ecdadın torunlarıyız. Bu açıdan, bizi biz yapan değerleri yaşattıkça, sevgiyi, şefkati, merhameti paylaştıkça gücümüzün artacağına ve tam bir gönül elçisi olacağımıza inanıyorum. Geçmişten aldığımız güç ve enerjiyi geleceğe taşımak için bugün sorumluluk almak gerekmektedir. İşte bunun için sizleri gönül elçisi olmaya davet ediyorum diye konuştu.
    
    
     -Sevgi Anaokulu, ISO 9001 belgesini aldı
    
     Adıyamanda Sevgi Anaokulu, ISO 9001 kalite belgesi aldı.
     Okul Müdürü Ali Gülden, yaptığı açıklamada, bir yıldır yaptıkları çalışmalar neticesinde, ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi, ISO 22000 HACCP Gıda Güvenliği ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti belgelerini aldıklarını belirtti.
     Gülden, Gıda Güvenliği ve Müşteri Memnuniyet belgelerini alan ilk ve tek okul olduklarını ifade etti. Bilim ve teknoloji çağında, bilgiye sahip olmanın ve onu kullanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Gülden, eğitim ve öğretim için uygun ortamı hazırlayarak, geleceğin güvencesi olan çocukların daha güzel bir şekilde yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER