Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Vali Mahmut Demirtaş, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı


ADIYAMAN (A.A) - Vali Mahmut Demirtaş, hekimliğin yeryüzünün en ulvi ve mukaddes mesleklerinden biri olduğunu bildirdi.
     Demirtaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Türkiyedeki sağlık hizmetlerinin gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkarılmasında hekimlerin ve tüm sağlık personellerinin önemli katkısının olduğunu vurguladı.
     Hekimliğin yeryüzündeki en ulvi ve mukaddes mesleklerden birisi olduğunu belirten Demirtaş, şunları kaydetti:
     Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde, ülkemiz genelinde Sağlık Bakanlığının yürüttüğü Sağlıkta Dönüşüm projesiyle çok önemli mesafeler alındığını hepimiz görmekteyiz. Bununla beraber, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Beni Türk doktorlarına emanet edin sözünü kendilerine şiar edinen ilimizdeki hekimlerimizin bilgi, birikim ve özverili çalışmalarını takdirle karşılıyorum.
    
    
     -Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı
    
     İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
     Taş, mesajında, sağlık hizmetlerinin insanların en temel hakkı olduğunu vurguladı. Bu hizmeti sunan sağlık personelinin mesleklerini özveriyle icra ettiğini aktaran Taş, şunları kaydetti:
     Bugün halkımızın kamu hizmetlerinden memnuniyet oranlarına göre ilk sıralarda bulunan bu hizmetin sunucularını bir kez daha saygıyla, sevgiyle selamlıyor, ebediyete intikal etmiş değerli hekim ve sağlık çalışanlarını da rahmetle anıyorum. Hekimlik mesleği, insan sevgisi ekseninde özveri gerektiren bir meslektir. İş yükü yoğun ve bir o kadar sorumluluğu ağır olan bir hizmet sektörünün çalışanları olarak diğer mesleklerden daha fazla moral ve motivasyona ihtiyacımız var.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER