Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -CHP Kahta Başkanı Erdemden yardım


ADIYAMAN (A.A) - CHP Kahta Başkanı Abdullah Erdem, geçirdiği trafik kazası sonucu engelli olan Mehmet Karagölün tedavi masraflarını üstlendi.
     Erdem, yaptığı açıklamada, ailenin durumunu gazetelerden öğrendiğini belirterek, dünyada en önemli şeyin insan ve insan sağlığı olduğunu vurguladı.
     Eşi Gönül Karagölün yardımıyla ihtiyaçlarını karşılayan Mehmet Karagöle acil şifalar dileyen Erdem, Önce insan diyerek yola çıktığımız şu dönemde insanımız bizler için her şeyden önde gelir. Mağdur ailemizin, bütün tedavi masraflarını üstlendiğimi söylemek istiyorum dedi.
     Karagöl ailesi de Erdeme yardımlarından dolayı teşekkür etti.
    
     -Adıyamanda konferans
    
     Çelikhan ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde, kadın hastalıkları konulu konferans düzenlendi.
     Pınarbaşı Belediyesi ve Aile Hekimliğince gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak aile hekimi Dr. Haydar Erdemoğlu ve İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesi eğitimcisi Sema Tanrıverdi katıldı.
     Aile planlaması ve kanser hastalıkları konusunda bilgi verilen programda, kanser hastalığının temel sebepleri, özellikleri, korunma yolları ve erken teşhisin önemi anlatıldı.
     Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Çalğan da konferansta, sağlık çalışanlarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: İsmail Kaya - Mustafa Aloğlu / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER