Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında Kutlu Doğum Haftası etkinliği


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşında Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.
     Gölbaşı Belediyesi ve İmam Hatip Liseleri Derneği tarafından Gölbaşı ilçe stadyumunda gerçekleşen etkinlikte kariler Ahmet Dinç ve Hafız Mustafa Kızılcaoğlu Kuran-ı Kerim okudu. Programda ilahiler seslendirildi.
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı konuşmada, Hz. Muhammedi daha iyi anlatmak ve daha iyi anlamak olduğunu belirterek, programa gelenlere teşekkür etti.
    
     -Kızılaydan öğrencilere "güvenli yaşam" takvimi
    
     Kızılay Kahta Şubesi tarafından ilçe merkezi ve köylerdeki okullara "Kızılay ile güvenli yaşamı öğreniyorum" ve "Güvenli yaşam" sınıf takvimleri dağıtılıyor.
     Şube başkan yardımcısı Ramazan Tuncer, Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından kendilerine gönderilen takvimlerin okullara dağıtımına başlandığını söyledi.
     Kahta ilçe merkez ve köylerdeki dağıtımlarının tamamlandığını, önümüzdeki günlerde ise Sincik ve Gerger ilçelerindeki okullara güvenli yaşam takvimlerini göndereceklerini ifade eden Tuncer, takvimleri öğrencilere ulaştırmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.
    
     -KİMDER, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
    
     Adıyamanda spor müsabakalarında başarılı olan Kahta İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Kahta İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) tarafından ödüllendirildi.
     KİMDER Başkanı Sebahattin Karakayalı, okul bahçesinde düzenlenen ödül töreninde, dernek olarak imam hatip lisesine giden öğrencilerin başarılarını ödüllendirdiklerini söyledi.
     Bugüne kadar öğrencilerinden kendilerine ulaşan veya tespit ettikleri tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, öğrencilerin başarıları için tüm imkanlarını kullandıklarını ifade eden Karakayalı, şunları söyledi:
     Medarı iftiharımız olan İmam-Hatip öğrencilerinin her başarısı bizleri mutlu etmektedir. Kahta İmam-Hatip Lisesinin il ve bölge geneli yapılan Arapça, hafızlık, güzel Kuran-ı Kerim okuma ve güzel ezan okuma yarışmalarında gösterdikleri performansı spor müsabakalarında da göstermeleri bizi memnun etmiştir. Öğrencilerimizi spor alanında il çapında gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - İsmail Kaya / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER