Adıyaman Üniversitesinden, GAP BKİye ziyaret

Adıyaman Üniversitesinden, GAP BKİye ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden bir grup öğretim üyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresini (BKİ) ziyaret etti.
     Adıyaman Üniversitesinden yapılan açıklamada, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile bir grup Çevre Mühendisliği Fakültesi öğretim üyesi, GAP BKİye çalışma ziyaretinde bulundu, GAP İdaresi yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi.
     Çalışma toplantısına GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, GAP İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek, Genel Koordinatör Dr. Nusret Mutlu ve çok sayıda GAP İdaresi uzmanı ve yetkilisi hazır katıldı.
     Toplantıda GAP idaresi uzmanları tarafından yapılan sunumda, GAP İdaresinin ekonomik, sosyal, kültürel gelişme ve turizme yönelik projeleri hakkında bilgi verildi.
     Sunumun ardından gerçekleştirilen görüşmede ise Adıyaman Üniversitesi öğretim üyelerinin projeler kapsamında GAP İdaresine yapabileceği muhtemel katkılar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
     Ziyarette, GAP idaresi ve öğretim üyeleri arasında, ortak projeler ile bundan sonra daha fazla işbirliği yapılması konusunda fikir birliğine varıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Üniversitesinden, GAP BKİye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER