Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal:

Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: -Baskılı oynayan, sonuca giden bir ekip olacağız


ADIYAMAN (A.A) - TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor Teknik Direktörü Sinan Ünal, baskılı oynayan ve sonuca giden bir ekip olacaklarını söyledi.
     Ünal, düzenlediği basın toplantısında, zorlu Zonguldak Kilimlispor deplasmanından 3 puanla döndüklerini ve lig maratonuna Manavgat Evrensekispor takımıyla devam edeceklerini belirtti.
     Ünal, çalışmaları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını ifade ederek, Adıyamansporda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını ve bu maçta hedefin mutlak galibiyet olduğunu dile getirdi.
     Kilimli galibiyetinin futbolcuların becerileri sayesinde kazanıldığını dile getiren Ünal, şunları kaydetti:
     Yeni oyunculardan oluşan bir ekibiz. Saha içinde çok hata yapıyoruz. Onların da giderilmesi gerekiyor ama bizi memnun eden tek şey inanç ve gençlerimizin mücadelelerinin maçı kaybetmeme uğruna iyi mücadele vermeleri. Aldığımız üç puan çok değerli bir üç puan. Hem futbolcuların kendilerine güvenlerinin gelmesi hem de alt sıralardan kurtulmamız o üç puan bizim için çok önemliydi. O maç bitti şimdi önümüze bakıyoruz.
     Bugün sahamızda Manavgat Evrenseki takımıyla oynayacağız. Kilimli maçından döndük takımımız yorgun. İdman yapamıyoruz sadece yenileme ve hafif bir ter idmanı yapacağız. Futbolcuları yoramıyoruz çünkü 3 gün sonra bir maçımız daha var. İnşallah bu maçı da kayıpsız atlatıp İskenderundan da iyi sonuçlarla gelirsek çok iyi olacak. Tabii kendi evimizde oynayacağımız Manavgat Evrenseki maçı da yukarıyı yakalama açısından çok önemli. İki maçı da kayıpsız atlatırsak üst sıralara yerleşiriz. Baskılı oynayan, sonuca giden bir ekip olacağız.
     Kilimli, Manavgat Evrenseki maçını kayıpsız atlatıp daha sonraki haftalarda düzelme yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini ancak çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER