ADTnin Karımla Evleniyorum oyunu ilgi görüyor

ADTnin Karımla Evleniyorum oyunu ilgi görüyor


ADANA (A.A) - Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) yapımı olan ve geçen sezon seyirciyle buluştuğu günden itibaren tiyatro severlerin beğenisini toplayan Karımla Evleniyorum (Nikah Kağıdı) adlı oyun, yine ilgi görüyor.
     ADTden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen hafta yeniden sahnelenmeye başlanan ve yaklaşık bin 500 seyirciye ulaşan oyun, bu hafta da 11 Aralık Salı, 12 Aralık Çarşamba, 13 Aralık Perşembe, 14 Aralık Cuma günleri saat 20.00de, 15 Aralık Cumartesi günü saat 15.00de ve 20.00de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesinde perde açacak.
     Ephraim Kishonun yazdığı, Ali Hürolun yönettiği, sevginin, saygının azaldığı ve sadece nikahlı oldukları için evliliklerini sürdüren çiftlerin düştükleri durumu anlatan 2 perdelik komedi oyunun, dekor tasarımı Behlüldane Tora, kostüm tasarımı Fatma Sarıkurta, ışık tasarımı ise Özer Kuşkayaya ait.
     ADT, 12 Aralık Çarşamba, 13 Aralık Perşembe, 14 Aralık Cuma günü saat 18.00de Zeynep Kaçarın yazdığı, N. Fırat Demirağın yönettiği Dış Ses adlı oyunu da sahneleyecek.
     Küçük seyirciler için de 12 Aralık Çarşamba günü saat 14.00de, 16 Aralık Pazar günü saat 11.00de Define Adası adlı çocuk oyunu perde açacak.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber ADTnin Karımla Evleniyorum oyunu ilgi görüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER