Afyonkarahisarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl

Afyonkarahisarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden denetim -İl Müdürü Arap: -Halkın sağlığının ve işini doğru yapanların haklarının korunması amacıyla çalışmalar yürütüyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, halkın sağlığının ve işini doğru yapanların haklarının korunması amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
     Arap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorumlulukları altında bulunan sektörlerde faaliyet gösteren kuruluşlara yönelik eğitim ve denetim çalışmalarına önem verdiklerini bildirdi.
     Hedeflerinin tüm sektörlerde yönetmeliklere uygun şekilde üretim yapılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Arap, şöyle konuştu:
     Bu kapsamda, yönetmelikler konusunda bilgilendirici eğitim toplantıları düzenliyoruz. Son olarak da Afyonkarahisardaki fırıncıları, ekmek üretimi ve üretimde kullanılması gereken malzemeler konularında bilgilendirici eğitim toplantısı gerçekleştirdik. Halkın sağlığının ve işini doğru yapanların haklarının korunması amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Son 3 ayda bin 70i aşkın denetim gerçekleştirdik. Özellikle gıda üretimi yapan iş yerlerine yönelik sıkı denetim yapıyoruz. Çalışmalarımız, insana değer veren, sağlıklı güvenilir gıda tüketimi sağlamayı hedefliyor. Halk insan sağlığı için bu çalışmaları aralıksız sürdüreceğiz. Denetimler sayesinde Afyonkarahisarın değerleri korunacak, öne çıkan ürünler de hak ettiği yeri bulacaktır.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER