Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan askerler için Afyonkarahisarda cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, askeri mühimmat deposunda 5 Eylülde meydana gelen patlamada şehit olan 25 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı.
     Cuma namazı sonrası İmaret Camisi bahçesinde toplanan vatandaşlara hitap eden Afyonkarahisar Müftüsü Mustafa Kaya, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasındaki patlamadan büyük üzüntü duyduklarını bildirdi.
     Bu tür olaylar ve terörün sona ermesini dileyen Kaya, şehitler için helallik istedikten sonra gıyabi cenaze namazını kıldırdı.
     Namaza katılan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, askeri mühimmat deposundaki patlama gibi acıların yeniden yaşanmaması temennisinde bulundu.
     Gıyabi cenaze namazına destek verenlere teşekkür eden Aslan, Kentte 25 şehit anısına anıt yapılması, cadde ve parklara isimlerinin verilmesi fikirleri ortaya atıldı. Bunları destekliyoruz dedi.
     Aslan, milletin, terörün bitmesini beklediğini anlatarak, terör olaylarının üzerine kararlılıkla gidilmesi gerektiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz - Mustafa Güngör / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER