Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: 2013 yılı, belediyemiz yatırım ve hizmetlerinin her bakımdan zirveye ulaşacağı bir dönem olacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013 yılının, Afyonkarahisar Belediyesinin yatırım ve hizmetlerinin zirveye ulaşacağı bir dönem olacağını bildirdi.
     Çoban, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılının yoğun tempoda çalışarak geçtiğini, 2013te de Afyonkarahisar ve Türkiye adına güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni ettiğini kaydetti.
     Afyonkarahisarı Ege Bölgesinin parlayan yıldızı yapmak için vizyon projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini ifade eden Çoban, şunları belirtti:
     Projelerimizin bir kısmı tamamlandı. Bir kısmının da inşaat çalışmaları sürüyor. 2013 yılında da ilimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Şehrimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edecek. Hizmetlerimiz arasında Türkiyeye örnek olacak ilklerimiz yer alıyor. İlklerimizde toplumun tüm kesimlerine; kadına, çocuğa, gence, yaşlıya, engelliye, yoksula sahip çıkmayı kendimize görev bildik. Geride bıraktığımız sürede yapılamayanları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılı, belediyemiz yatırım ve hizmetlerinin her bakımdan zirveye ulaşacağı bir dönem olacak. 2013 takvim yılının Afyonkarahisarımız, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi ve dünyamız için barış, kardeşlik ve huzurun egemen olduğu bir yıl olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER