Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kuruluşunun

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kuruluşunun 5. yıl dönümü -Başhekim Yalçın: Halkımızın yaşam kalitesini yükselten hizmetlere devam edeceğiz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yunus Yalçın, halkın yaşam kalitesini yükselten hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.
     Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, halkın hakkaniyetli, ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için Sağlık Bakanlığının uygulamaya koyduğu Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin 2008 yılında hizmete başladığını belirtti.
     Kurumun, sağlık kalite standartları rehberliğinde, hasta ve çalışan memnuniyeti ilkesini benimseyen, hızla ilerleyen teknoloji ve yenilikleri yakından takip eden hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:
     Kuruluşunun 5. yılını tamamlayan merkezimizde toplam 268 bin 743 hastaya hizmet sunularak 63 bin 395 adet dolgu, 15 bin 320 adet kanal tedavisi, 20 bin 556sı sabit olmak üzere 23 bin 565 adet protez, 40 bin 676 seans diş taşı tedavisi, 57 bin 327 adet diş çekimi ve cerrahi müdahale hizmetleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca merkezimiz tarafından yatağa bağımlı hastalarımız ev ortamlarında ziyaret edilerek gerekli tedavileri yapılmakta, çeşitli nedenlerle klinik şartlarında müdahale edilemeyen çocuk ve erişkin hastalarımızın da, genel anestezi altında ameliyathane ortamında diş tedavileri yapılmaktadır.
     Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin başarılı çalışmalarıyla Gümüşhanede önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Yalçın, halkın yaşam kalitesini yükselten hizmetlerine devam edeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin kuruluşunun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER